Månadsboxen! Först ut är februariboxen!

Hej!

Nu börjar det väl ändå vara dags för ett blogginlägg! Saken är den, jag är ingen bloggare och det är viktigt man inser sina begränsningar. Men lite text ska jag väl kunna få ihop knåpat!

Jag vill göra ett litet slag för Teir Organics nyhet..månadsboxen! Och först ut är: Februariboxen!

YOU ARE SIMPLY THE-3

Tanken med boxen är att du ska hitta lite av varje i den! Själv kan jag uppleva att det ibland blir för överväldigande att surfa runt i en shop, om man inte med säkerhet vet vad man söker efter. För att underlätta detta kommer jag därför att plocka ihop en box varje månad med olika produkter och märken! Under vårens gång kommer en del nya märken att anlända till Teir Organics och dessa kommer man naturligtvis också få ta del av i månadsboxarna. Boxens tema och pris kommer att ändras från månad till månad. Februariboxen har ett uns av Alla hjärtans dag tema över sig och innehåller följande produkter:

 

IMG_2250

 

Madara SOS Hydra cream, Madara Vitalizing Soap, Madara Become Organic Moonflower, Elises Tvålfabrik Läppbalsam, Elises Tvålfabrik Massagekaka! Du kan läsa mer om produkterna på www.teirorganics.com

Tveka inte, prova en box du också! Tycker du inte att den här boxen passar dig? Inga problem, då dyker ju snart marsboxen upp!

Ha en skön helg!

One thought on “Månadsboxen! Först ut är februariboxen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *